Kakakku Sayang

Kakakku Sayang PDF ´ Paperback
  • Paperback
  • null
  • Kakakku Sayang
  • Yu Asagiri
  • Indonesian
  • 02 June 2019
  • null

About the Author: Yu Asagiri

Kakakku Sayang PDF ´ Paperback kakakku epub, sayang epub, Kakakku SayangKakakku Sayang eBookBlood type OY Asagiri , Asagiri Y , born Yuriko Takano , Takano Yuriko , who also writes as Y Asagiri , Asagiri Y , is a Japanese mangaka from Tokyo, Japan She made her professional manga debut in Asagiri received the Kodansha Manga Award for sh jo for Nana Iru Majikku Seven Colors Magic Her other works include Golden Cain, Midnight Panther She provided the art for Kirara Boshi no Daiyogen, with the story by Kyoko MizukiAsagiri Yuu debuted on Nakayoshi in with Hikari mezashite tonde yuke She won the th Koudansha annual manga award with the work Nana iro magic in Asagiri is good at drawing pretty people and using SD characters at appropriate times, and has a flair for fashion Focusing on shoujo manga, most of her works are published by Koudansha, but recently she made a vague comment about wanting to be free and try something new Her newest works are now published in Shoujo Friend Shoujo Comic There is also an Asagiri Yuu name spelled differently with kanji, who published some racy stuff After she had a car accident and was in hospital, Asagiri realized that she should write the stories she always wanted to do rather than the shoujo manga she was forced to do She then started to do adult stuff.


Kakakku SayangKakakku Sayang PDF ´ Paperback kakakku epub, sayang epub, Kakakku SayangKakakku Sayang eBookSerial cantik ini mengisahkan tentang Tsukiko, seorang cewektahun, yang harus menghadapi kenyataan kalau orang yang sangat dia sukai, Kou, adalah adik tirinya Ibunya menikah lagi dengan ayah Kou Hidup Tsukiko menjadi indah sekaligus bencana Dan makin lama dia makin menyadari kalau dia sangat mencintai Kou Kou juga sedikit demi sedikit makin menyukai Tsukiko Ketika Tsukiko memutuskan menjadi model, Kou tidak menyetujuinya karena Tsukiko akan dipotret bersama model cowok Mereka pacaran secara rahasia.

You may also like...

10 thoughts on “Kakakku Sayang

  1. Lingga says:

    komik ini kocak abis deh cerita seorang ce tsukiko yang naksir berat sama co di sekolah nya dan tiba2 co itu ternyata menjadi adik tiri nya krn ibunya menikah laki dengan ayah co tsb Berhubung krn tsukiko nya juga cantik, lama kelamaan kou juga suka dan mereka akhirnya pacaran diam2

  2. Nara says:

    I read this story before LONG BEFORE the theme of step sibling romance was booming like now Old girl manga is always the best not like now who the girl character seems so porn with her big boobs, big ass, and innocent face and her eyes is almost as big as her face WTF with girl manga now

  3. Elly aja says:

    baca komik ini klo gak salah pas kelas 4 SD.

  4. Risca says:

    Suka banget sama komik2 nya Yu Asagiri..Cakep2 sm cantik2 gambarnya hehe Yang ini ceritanya agak2 17 deh ratingnya tp sweet romantic gt

  5. Yuli says:

    cerita nya bagus

  6. Bubu says:

    rada galau niyh baca ini tapi komik nya bagusssss rada galau niyh baca ini tapi komik nya bagusssss

  7. Puwanti Harimatotorus says:

    I like that

  8. Ikaila Lolly says:

    supperr

  9. Novee says:

    Komik fave zaman SMU. ketemu lagi di online shop. D

  10. Natalia says:

    One of my fav comic Ceritanya bagus.